Vi var mange flere end nogle medier påstod

Som du måske har set på mine sociale medier, er jeg i gang med et lille videoprojekt. Det går i sin enkelthed ud på, at lave en video fra dagen. Men jeg mangler materiale fra dagen. Har selv optaget en del fra dagen, men kan bruge mere. Så har du, eller en du kender, optaget video fra selve dagen, så tøv ikke med at sende det. Jeg kan bruge alt, for jo mere jeg har, jo bedre den jeg dokumentere dagen.

Synes selv, at det kunne være et sjovt minde at have. Specielt når vi i dag d. 16/8 er nået til dagen, hvor konflikten er den længste sygeplejerskerne nogensinde har haft (59 dage). Dette er nu blevet en historisk konflikt og den ser ikke ud til at stoppe foreløbigt. Så vær med til at lave et minde om dagen for sygeplejerskernes største demonstration under OK21.

Hvor skal det sendes til?

Du kan sende materialet her til så vil jeg kigge på det. Al materiale modtaget vil blive gennemgået. Selvom du måske ikke mener, at din lille korte video ikke kan bruges, så er det måske den jeg står og mangler for at binde det hele sammen. Mener ikke at det eneste der rigtig er skrevet, er DR som mener, at det kun var en “gruppe sygeplejersker” der demonstrerede.

Hvis du skulle opleve problemer med et uploade dine klip, så tøv ikke med at skrive til mig på enten Facebook eller Instagram. Du kan også bruge min kontaktformular her på siden, eller skrive en kommentar herunder.

https://www.instagram.com/p/CSmqragMEH7/