Alle kan lave fejl, men dette var dumt

Vi kan alle lave fejl, men jeg har virkelig lavet en kæmpe en denne gang. Jeg har i mange år været almindelig bruger af Youtube og set tonsvis af timers video på platformen. Nu var det dog tid til at uploade min “første” rigtige video. Grunden til at første er i citationstegn er, at jeg før har haft kanaler på Youtube, men ikke rigtig brugt dem. Denne gang skulle det være og min første video på den nye kanal fik på et par dage næsten 1.000 visninger. Synes selv det er meget godt klaret.

Slettede alt

Jeg kom til at “slette” kanalen da jeg ville prøve noget på platformen. Jeg slettede den ikke sådan rigtig, men troede jeg lagde den sammen med en anden kanal. Alt indhold på https://nursegnu.dk/wp-content/uploads/2021/08/pic1-2-1.jpg kanalen blev slettet, videoen forsvandt og så kunne jeg jo starte forfra. Video fra forrige indlæg er oppe igen, men nu uden alle de forrige visninger. Har lavet en ny kanal, som kan findes her.

Rent faktisk gav det mig en mulighed for at tænke over, om jeg egentlig ville have en Youtube kanal og hvad jeg ville med den. Og jeg vil have en, for den giver muligheder som jeg ikke kunne få på andre platforme.

Mange muligheder

Jeg vil nemlig gerne vise hvordan faget er og hvorfor jeg finder glæde ved det. Vil også gerne vise de ulemper der er og hvad vi måske kan gøre ved dem. Mine tanker er meget flydende og jeg tænker ofte ud af boksen. Dette ville man også kunne se, hvis jeg en vælger at uploade de videoer jeg har lavet som afleveringsopgave på studiet. Hvis du vil se disse videoer, så skriv en kommentar herunde.

Og så har jeg en idé til demonstration på lørdag (14/8/2021) i København, som er arrangeret af Dansk Sygeplejeråd. Dette kan jeg forhåbentlig løfte sløret for i morgen, for skal nok bruge hjælp til at udføre det.