Som du måske har lagt mærke til, hvis du følge mig op diverse sociale medier eller her på siden, så har der været meget stille fra min side af. Dette kan jeg kun beklage og noget jeg håber på ændre sig denne sommer. Men hvorfor har der været så stille?

Mistanke om alvorlig sygdom

Desværre havde jeg over en kort periode et stort vægttab, generel sygdomsfølelse og andre uforklarlige symptomer som ikke rigtig gav mening. Så jeg tog et smut til lægen og kom i et forløb med diverse undersøgelser. Dem er jeg ikke helt færdig med endnu, men ingen forklaring er fundet på symptomerne. Men kan dog berolige med, at jeg føler at det hele er meget bedre nu. Vægttabet er “stabilt” og med det mener jeg, at det er et mere naturligt vægttab jeg har gang i. Vil nemlig gerne tabe mig og gør hvad jeg kan for at det sker, så det sker i et mere naturligt tempo nu.

Hvad nu?

Så efter at de bekymringer er væk og jeg har haft tid til at tænke over, hvad jeg egentlig vil med siden er og de sociale medier er jeg kommet frem til:

  • Vil opdatere mere og oftere
  • Skrive mere her på min sidste studieår
  • Mere aktiv på de sociale medier
  • Og har flere idéer i posen

Siden her skal nemlig forsæt udvikle sig og det samme skal mine sociale medier. Har nogle ting jeg gerne vil udvikle på og forhåbentlig udføre med tiden. Desværre koster nogle af dem penge, så de skal spares op så hurtigt det nu kan lade sig gøre som studerende.

Hvilke idéer har du?

Ja det kunne du lide at vide, men dem vil jeg for nu holde lidt hemmelige. Prøver nemlig at finde ud af hvad det kræver og mere præcist hvad det kommer til at koste.

Billedet herover kan måske give nogle af jer en idé om hvad jeg har i tankerne. Mere kan og vil jeg ikke sige nu, men kan forhåbentlig komme med mere info på et senere tidspunkt.

Og inden du smutter, så husk du kan følge mig på Facebook og Instagram. Sætter stor pris på alle der har lyst til at følge med i min rejse.