Festen er slut og arbejdet kan begynde

Efter at have nydt lanceringen af denne side og mine nye sociale medier, må jeg indrømme at mit hjem begyndte at ligne noget der var løgn. Så støvsugeren måtte findes frem, så gulvet kunne få en tur, moppen for at tage de pletter der var kommet og kluden for at fjerne støvet. Det var virkelig tiltrængt og nu er hjemmet næsten klar til gæster. Med næsten mener jeg, at der stadig er nogle ting jeg ikke er helt tilfreds med og dem skal jeg have klaret i løbet af det næste par dage. Kan kun give mig selv skylden og dette gør jeg også gerne. Min egen fejl at hjemmet kom til at være i den tilstand og kan “desværre” ikke give skylden til andre.

Udover at at sætte alt dette i værk, så var jeg i lørdags med til demonstration på Christiansborg Slotsplads og sikke en fest eller hvad jeg nu skal kalde det. Selvom vejret var med os i starten, så begyndte det hen mod slutningen at vælte ned med regn. Så jeg tager hatten af for alle dem, som blev i regnen og ikke bare forsvandt med tørrer steder.

I forhold til mit sidste stik med vaccinen, så har jeg været en af de, hvad skal jeg kalde det for, heldige som ikke har haft nogle videre bivirkningerne. Det eneste var lidt ømhed i armen ellers har jeg ikke lagt mærke til noget andet. Tager dette som et godt tegn og er nu bare glad for, at jeg kan føle med mere “sikker”.

De næste par dage står med arbejde i forhold til Sygeplejestuderendes Landssammenslutning (SLS). Vi har et lille projekt i gang, som jeg forhåbentlig om ikke så længe kan løfte sløret lidt mere for. For nu kan jeg kun sige… Intet.

https://www.instagram.com/p/CRJR8PYM1Wp/