En studiesamtale

𝐅å𝐫 𝐯𝐢 𝐝𝐞𝐧 𝐮𝐧𝐝𝐞𝐫𝐯𝐢𝐬𝐧𝐢𝐧𝐠 𝐝𝐞𝐫 𝐞𝐫 𝐛𝐫𝐮𝐠 𝐟𝐨𝐫 𝐢 𝐩𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐤𝐤𝐞𝐧?

Svaret er desværre et klart NEJ! Ikke fordi vores vejledere ikke ønsker at give os det, men fordi rammerne ikke er til det. Da det er svært at få nye ind i faget og at holde på dem der er, skal vores vejledere også klare flere og flere ting. Dette går ud over os studerende, da der ikke altid er den tid til os, som det kræver for en afdeling at have os.

Det sker også, at pga. manglen på vejledere, så kan de have flere studerende som alle skal undervises og have lov til at udføre opgaver. Dette kan være besværligt for dem og heller ikke sjovt for os. Vi ønsker jo at blive så gode som overhovedet mulige når vi er færdig med skolen.

Derfor er det kritisk, at vi kommer til at mangle over 6.000 sygeplejersker i 2025. Derfor skal der gøres noget nu!

En stor tak skal lyde til Københavns Professionshøjskole for lån af Praksis- og Innovationshuset lokaler. Også en stor tak til SLS-Hillerød, SLS-København og SLS-Diakonissestiftelsen for at være med til at gøre denne lille video mulig.

Og så bare lige for en god ordens skyld, videoen er lavet med humor og ingen vejleder ville holde en studiesamtale under disse forhold. Overdrivelse fremme jo som sagt forståelsen.

#SlutMed1969 #sygeplejestuderende #ViErMereVærd #DerforStrejkerJeg #LigelønIkkePigeløn