Alt har sin begyndelse

Så kom dagen hvor jeg kan lancere mit “projekt”, som jeg har valgt at kalde det for, som har fået navnet https://nursegnu.dk/wp-content/uploads/2021/08/pic1-2-1.jpg. Man kan jo tænke over, hvorfor jeg har givet det navn, men det er der en helt god grund til. Hvis vi starter med den sidste del af navnet, altså Gnu, så skyldes det at jeg bliver kaldt Gnu eller Gnuen blandt folk der kender mig. Det navn har hængt ved, siden jeg gik på den lokale ungdomsskole i Helsinge og hvorfor så ikke beholde det? Hvis du kunne tænke dig, så smid en kommentar herunder eller stil et spørgsmål omkring navnet her. Så kan det være, at jeg vil lave et indlæg omkring navnet, det er dog ikke noget der er planlagt lige nu.

Så til den første del, som jo er Nurse, som du måske kan gætte til hvorfor er valgt. Hvis du ikke lige har gættet det eller slet ikke vil prøve, så kommer forklaringen her. Den del er taget, da jeg lige nu læse til sygeplejerske på Københavns Professionshøjskole på deres Campus Nordsjælland i Hillerød. Dette startede jeg på i september 2019 og skulle faktisk have afsluttet 4. semester, men har valgt at tage orlov fra studiet. Dette har så givet mig mulighed for at lave dette, imens jeg gør mig klar til at starte på 4. semester igen til efteråret 2021.

Nyt website var krævet

Nu skal der lidt info om websitet, da den også er helt ny. Helt ny, hvad mener jeg dog med det? Jo, ser du, jeg har faktisk haft en blog før, men dog på et andet domæne jeg også ejer. Dette var på min gamle side som jeg har haft siden 2007, men navnet gav ikke mening i forhold til hvad jeg vil med siden. Siden var BlaaGnu.dk og selve domænets adresse eller navn siger så meget.

For hvad vil jeg med denne side? Jeg vil prøve at vise sygeplejefaget og uddannelsen set fra en mands synspunkt, da faget jo er et af de såkaldte kvindedominerede fag. Fik faktisk denne idé da jeg startede på uddannelsen og er blevet opfordret til at gøre dette endda før jeg startede.

Dette prøvede jeg med den gamle side, men kørte lidt død i det. Også fordi jeg bruger navnet BlaaGnu til andre ting, så det hele blev lidt rodet. Så nu er valget taget om at gøre dette mere præcist og jeg kan mærke min lyst og energi er tilbage til dette. Samtidig har jeg taget de gamle indlæg fra siden og flyttet hertil, da jeg har skrevet noget. Så siden er ikke hel tom, for eller ville den være lidt kedelig fra start.

Har også valgt, at dig som læse med her eller på Twitter, Instagram eller Facebook skal have mulighed for at stille spørgsmål omkring al dette. Jeg havde selv spørgsmål inden jeg startede, om hvordan det var at være mand i faget, hvad man skulle være opmærksom og lignende. Så spørgsmål kan stilles her og så vil jeg enten svare direkte på mailen eller lave et helt indlæg omkring spørgsmålet. Måske der også på et tidspunkt ville kunne laves en hel FAQ omkring de spørgsmål der måske kommer. Det må tiden vide. Men et stort velkommen til lyde her fra og håber på at se dig igen snart.