Hvis du har besøgt siden før, så har du måske lagt mærke til, at den har ændret udseende og form. Dette er noget der er blevet arbejdet med over et stykke tid og noget jeg har ønsket siden jeg startede siden op igen sidste år. Men som du sikkert også ved, så er der meget der skal falde på plads fra idé til at det sker, men nu er den her og jeg er utroligt glad for den. Med dette nye udseende og opdateret back-end gør, at mulighederne for at udtrykke sig på siden har ændret sig en del. Nye værktøjer er kommet til, som gør dette arbejde meget nemmere. 

Det er dog ikke noget jeg vil komme videre ind på her, da man jo aldrig skal afsløre alt hvad der foregår. Men alt dette er med til, at udtryksformen på siden vil ændre sig og jeg håber du vil tage godt i mod den. Hvis du dog oplever fejl på siden, så må du meget gerne kontakte mig så de kan blive rettet. Selvom jeg har været rundt i de fleste hjørne af siden, så kan jeg jo have overset noget. Er jo kun et menneske, eller gnu, og vi fejler jo.

Du er dog som altid velkommen til at kommentere på siden, da de hjælper med at finde ud af hvad der har jeres interesse og hvad jeg skal skrive om. Og husk nu at passe på jer selv i denne Covid-19 tid.