Denne sommer vil jeg prøve noget nyt og du er inviteret til at deltage. Jeg vil dele det jeg lytte til på Spotify, så du kan blive inspireret til at lytte til noget nyt musik. Men du kan også inspirere mig og det gør du ved at skrive en kommentar med hvad du lytte til pt. Så vil jeg lytte det igennem og måske det kommer på min sommer playliste. For en sommer uden musik og det samme som jul uden gaver, det vil blive alt for kedeligt.

Min musiksmag

Min egen musik smag er meget bred, da jeg lytter til alt fra pop til hård rock. Dog er den i øjeblikket lidt mere til det alternative og specielt electro swing, som jeg lytte en del til. Men som jeg skriver dette er det ikke den genre jeg lytter til. Vil prøve noget nyt og vil på det kraftigste opfordre dig til at dele den musik du lytter til. Elsker nemlig at finde ny og spændende musik. Så lad os udvide min sommer playliste sammen og tag endelig et lyt til det her ved siden af.

Må du have en fantastik sommer. Skal nok prøve at opdatere siden lidt mere ofte.

[forminator_poll id=”1418″]