Når man alligevel har en masse ventetid, så kan man lige så godt for ting ordnet, så man er klar til studiestart. En af de ting jeg har udskudt i længere tid er bestilling af nye briller. Det par jeg har nu er fra før 2015, så de er ved at være “for gamle”.

Så hvilke og hvor mange har jeg så bestilt? For at svare på det sidste spørgsmål først, så er der bestilt 3 par briller, to almindelige styks og et par solbriller, når solen nu endelig skinner i Danmark. Men kan lige så godt være beredt som en spejder, for man ved jo aldrig. Det ene par almindelige briller og solbrillerne er fra Oakley og det sidste almindelige par skulle være fra, hvis jeg husker rigtigt, D. Arnesen. Det sidste er dog kun som reserve brille, da man skulle vælge tre par i alt i det tilbud jeg tog.

Glæder mig dog til at få nye briller, da de gamle, som jeg skrev, er nogle år gamle nu og ikke er blevet opdateret siden jeg fik dem. Så den bygningsfejl jeg har på det ene øje er slet ikke med og det kan jeg mærke den dag i dag. Bliver hurtigt træt på det øje og får hurtigere ondt, da jeg skal bruge det øje mere end det andet. Så nu er jeg også klar til at starte på ny uddannelse til september, da brillerne meget gerne skulle komme inden. Det håber jeg da i hvertfald og chancerne for det skulle også gerne være meget store for det dette.

Så indtil videre tak til Profil Optik i Hillerød for al hjælpen, ved godt det tog lidt tid, og tak for god service. Har ikke brugt dem siden 2004. Hvis jeg husker rigtigt, var det til mit allerførste par briller jeg nogensinde har haft. Tror faktisk stadigvæk jeg har dem liggende et eller andet sted, hvorfor ved jeg ikke da de er i stykker. Men sådan er jeg med nogen ting, skal dog har den smidt ud hvis og når jeg finder dem i gemmerne